Voortgangstoets 2: 5 t/m 9 december 2022

Voortgangstoets 2

In de week van 5 t/m 9 december zal de tweede voortgangstoets van het studiejaar zijn*. De voortgangstoets wordt weer in adaptieve vorm aangeboden en kan alleen nog in de toetszaal op een computer/laptop/chromebook gemaakt worden. Elke student heeft vanuit de eigen instelling een locatie en een tijdslot ontvangen waarop de toets gemaakt wordt gedurende deze week. Rondom de toetsafname gelden de lokale regels over starttijd, extra tijd etc.

Met de adaptieve afname krijgt elke student een eigen toets passend bij het eigen kennisniveau. Daarmee heeft ook iedere student andere vragen. Commentaar indienen op vragen ziet er dan ook anders uit: er is geen centraal moment tot wanneer er commentaar ingediend kan worden. Via deze website kun je nog steeds je commentaar kwijt bv. algemeen over de adaptieve toets.

De resultaten zullen waarschijnlijk rond 16 december bekend gemaakt worden. De student kan het resultaat zelf in TestVision bekijken. Ook wordt per vraag zichtbaar of die goed of fout beantwoord is. De vraag zelf is niet zichtbaar, maar er is wel een vraagomschrijving beschikbaar. Als je denkt, dat er een bepaalde vraag echt niet klopt, dan kun je gebruik maken van de officiële inzage om commentaar in te dienen. Dit is per instelling geregeld op een vastgesteld moment. Dit zal zijn nadat de resultaten bekend zijn gemaakt.
Veel succes met de voortgangstoets!

*In Maastricht maken de studenten de voortgangstoets al op 30 november